Καλωσορίσατε στο ιατρείο μας,

Η φιλοσοφία της διαμόρφωσης του χώρου του ιατρείου μας είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον ασθενή, ενήλικα ή παιδί, σε ένα ευχάριστο, λειτουργικό περιβάλλον, για την πλήρη ωτορινολαρυγγολογική εξέτασή του με  αυστηρά επιστημονικά κριτήρια και επίκεντρο πάντα τον ίδιο τον ασθενή.

Ο εξοπλισμός του ιατρείου, τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους ωτορινολαρυγγολογικής εξέτασης του ασθενή και επεμβατικών πράξεων σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

  • Το ιατρείο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο ηχομονωμένο ακοολογικό θάλαμο, πλήρη ακοολογικό εξοπλισμό, καθώς και πλήρη ενδοσκοπικό και μικροσκοπικό εξοπλισμό.
  • Κάθε διαγνωστική ή επεμβατική συσκευή έχει λάβει την έγκριση από την τεχνική υπηρεσία της ευρωπαϊκής ένωσης και έχει λάβει την πιστοποίηση CE.
  • Η αποστείρωση των εργαλείων σε ειδικό υγρό κλίβανο, καθώς και η αποστείρωση των ενδοσκοπίων, αποτελεί καθημερινή μας φροντίδα.

Υπάρχει η δυνατότητα συνταγογράφησης φαρμάκων και παραπεμπτικών για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, βεβαιώσεις για ακουστικά βαρηκοΐας καθώς και πιστοποιητικού για ανανέωση διπλώματος οδήγησης.

Το ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου πλησίον  της πλατείας του Ιστορικού Μουσείου Ηρακλείου, στην οδό Λυσιμάχου Καλοκαιρινού 16. Το ιατρείο βρίσκεται στο ισόγειο για την ευκολότερη πρόσβαση των συμπολιτών μας και διαθέτει πτυσσόμενη ράμπα για ασθενείς με κινητικά προβλήματα.

Κοντά στο ιατρείο, βρίσκονται 3 χώροι στάθμευσης (parking), στην οδό Μητσοτάκη, στην οδό Θεοτοκοπούλου και στην οδό Γιαμαλάκη (Iraklio Center).

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα έως και Παρασκευή 9.00-14.00 και 18.00-21.00 εκτός Τετάρτη απόγευμα, κατά προτίμηση με ραντεβού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας το ιατρείο διαθέτει τερματικό αποδοχής καρτών (POS) για τις συναλλαγές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2810-287440.